Voor ondernemers:

Wij kunnen uw bedrijf winstgevender maken als u openstaat voor verandering en vernieuwing. Naast het doorlichten van uw bedrijf, krijgt ook uw online presence veel aandacht. Wij garanderen succes. Hiermee bedoelen we dat uw bedrijf winstgevender wordt indien u meegaat in onze voorstellen.  
 
Waarom
Van ondernemers wordt verwacht dat ze steeds sneller anticiperen op de veranderingen in de markt, het koopgedrag van de consument en collega-ondernemers, de concurrentiepositie, teruglopende bezoekersaantallen in winkelcentra en leegstand. 
 
Doel
Door het ontwikkelen van kennis en delen van ervaring in combinatie met het implementeren van e-commerce (omni-channel en collectieve online marketing) in de bedrijfsvoering, is het mogelijk om op korte termijn bedrijven succesvoller te laten ondernemen. Belangrijke sleutelwoorden waaraan invulling wordt gegeven zijn:
- online vindbaarheid
- online zichtbaarheid
- online klantenbeheer
- communicatie
- transparantie

Deelnemers zien gegarandeerd hun omzet stijgen als ze onze werkwijze implementeren in het eigen businessmodel.
 
Hoe
Door samen strategieën en kansen te ontwikkelen waardoor consumenten meer interesse krijgen in uw bedrijf. Met nieuwe inzichten bent u in staat beter in te spelen op externe factoren die van invloed zijn op de bedrijfsvoering. We gaan dit realiseren door:
 
-  ontwikkelen van het kennisniveau.
-  ontwikkelen van een winstgevend verdienmodel.
-  ontwikkelen van samenwerkingsverbanden.
-  ontwikkelen van een online klantenbestand.
-  communicatie en transparantie.
-  implementeren van omni-channel in het businessmodel.
-  social media.
-  ontwikkelen van toegevoegde waarde.
-  onderscheidend vermogen.
-  formuleren van doelgroep.
-  winkel- en klantbeleving.
-  het bepalen van doelen.

Tarief

Na telefonisch overleg maken we een eerste afspraak. Deze kennismakingsafspraak is overigens gratis. Daarna gaan we aan de slag. De kosten voor het totale traject bedragen €1.500 excl. 21% btw. (60% vooruit te betalen en 40% bij de afronding) excl. reiskosten á €0,70 per retourkilometer (eerste 25 retourkilometers zijn gratis). U kunt voor dit bedrag rekenen op 25 uur advies en ondersteuning. Mochten er extra uren nodig zijn, dan worden deze uren niet in rekening gebracht (zie in menu ook Jouw ondernemerschap, Jouw verdienmodel, Jouw marketingplan).
Deze investering moet u alleen doen als u er echt voor wilt gaan. We richten ons dan ook uitsluitend op ondernemers die dit traject serieus willen doorlopen. 

Inschrijven:
Contactgegevens bedrijf:
IBAN-gegevens
We verwachten een actieve opstelling van de deenemer (belangrijke voorwaarde voor deelname).

Door het invullen van de gevraagde gegevens geef je aan deel te willen nemen aan 100%-Succes en ga je akkoord met de voorwaarden die we hieraan stellen. Waaronder:

- actief gebruik maken van de programma’s van Byloca
- ontwikkelen van een online klantenbestand