Citymanagement & collectieven

Samenwerken is op elkaar kunnen vertrouwen. Ondernemers vinden het moeilijk om echt samen te werken. Alle aandacht gaat uit naar de eigen toko. Men houdt elkaar wel goed in de gaten, maar gunt elkaar eigenlijk te weinig. Terwijl de kans op een succesvol ondernemerschap steeds meer gaat zitten in samenwerken. Want één ding is zeker. Vooral voor de detailhandel geldt: als álle ondernemers succesvol zijn straalt dit positief uit naar het winkelend publiek en blijft het publiek centra bezoeken. Het tegenovergestelde is ook het geval. Niet succesvolle ondernemers zorgen voor leegstand. Leegstand zelf zorgt voor nog meer leegstand. 
 
Veel citymanagement en collectieven hebben moeite met het vinden van de juiste modus om te komen tot oplossingen die er toe doen. Voor hen zijn we de perfecte sparringspartner en bieden we reële oplossingen waaronder ook een gratis "local based platform" gebaseerd op collectieve online marketing.

Overige stakeholders

Er is een sterke wens tot samenwerking vanwege de verbondenheid tussen het lokale ondernemerschap enerzijds en gemeenten, vastgoedeigenaren, banken en branche-organisaties anderzijds. Al deze partijen zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van elkaar. Ze vullen elkaar aan en beïnvloeden elkaars succes. Maar anderzijds kan het voorkomen dat door het nalaten van het nemen van de juiste beslissingen partijen elkaar negatief beïnvloeden. Het is belangrijk dat ondernemers en stakeholders samen een succesvol team vormen. In dit proces bieden we een helpende hand. 
 
Op lokaal/regionaal niveau kunnen we u als stakeholder van dienst zijn door onze ervaring, inzichten en visie met u te delen. We zijn een prima sparringspartner voor de huidige problematiek binnen de retail. Zowel online als offline zijn we in staat om te komen tot oplossingen die er toe doen.

Tarief

Het tarief en de duur van de opdracht wordt in goed overleg overeengekomen.  
Interesse? Maak gebruik van het contactformulier voor ondernemers: contact
U kunt ook bellen naar Frans Lalieu: 06-55794751 of mailen frans@retailadvisor.nl