Een eigen online strategie, incl. website, voor slechts: €400,-

Anja Wilting van La Moda te Beek over de dienstverlening van Frans Lalieu en SWITCH:
“Ik sta versteld van de mogelijkheden die SWITCH biedt voor mijn modezaak. De SWTICH-module is echt een uitkomst. Een belangrijk deel van de marketing heb ik nu in eigen hand en doe alles met mijn mobiele telefoon. Ook de koppeling met alle belangrijke social media werkt perfect. Ik beheer nu zelf mijn digitale etalage en maak ik mijn eigen advertenties. Omdat ik nu ook een website heb via SWITCH, worden mijn producten en de advertenties niet alleen op inBEEK.nl getoond, maar ook op mijn eigen website. Een website die ik volledig zelf beheer. Schitterend product! Daarnaast wil ik je bedanken voor de uitstekende service en de manier waarop je met me mee hebt gedacht. Groetjes, Anja Wilting.”
 
Onze doelgroep: Starters, Retail, Horeca, Dienstverleners, Zorgverleners, ZZP & MKB  (zowel B2C & B2B). 
 
Het 10 minuten Marketingplan 
Succesvol ondernemen is naast het hebben van de benodigde skills ook een kwestie van gezien of gevonden worden. De consument van nu wil zich een beeld vormen van de ondernemer en diens producten of diensten. Een duidelijke online presence is de snelste, gemakkelijkste én goedkoopste manier om deze klant te bereiken. Toon je producten, diensten en je bedrijf en geef je doelgroep wat ze wil. Deze willen namelijk zien wat je voor hen kunt betekenen, wat je verkoopt, hoe je menu eruit ziet, of je goed kunt stucadoren of metselen en ga zo maar door. 
 
Uitgangspunt van het Marketingplan: alle ondernemers kunnen er mee werken en hebben de regie volledig in eigen hand.
Benodigde tijd per dag: 10 minuten met de smartphone. 
 
Een gratis interactieve responsive website, zoals La Moda in Beek, maakt deel uit van dit plan. Indien je reeds een website hebt, kunnen we het LMG-marketingplan integreren in je bestaande website. Het marketingplan is een "all-in-one online marketingplan", ontwikkeld voor ondernemers die niet alleen over de eigen website de volledige regie willen hebben, maar ook over de online marketing- en advertising strategie. Natuurlijk tegen minimale kosten. Want vanaf nu betaal je nooit meer teveel!
 
Veel wat online denkbaar is is geïntegreerd in de zeer gebruikersvriendelijke programma's van SWITCH. Middels een overzichtelijk en gebruikersvriendelijk dashboard geef je invulling aan je eigen online marketingplan en onderhoud jij je eigen website. We adviseren je om te starten met het Premium pakketAls je ook je webshop wilt integreren op onze nationale platforms, kies dan voor het "Professional pakket". Wil je alleen je bedrijf registreren op al onze platforms, meld je dan aan met het Basis pakket. 

Wil je ondersteuning? Dan voeren wij de eerste werkzaamheden uit zodat je bedrijf volledig online is. Inclusief een eigen responsive website. Daarna kun je alles zelf. Hiervoor krijg je een persoonlijke workshop over de werkwijze van de programma's van SWITCH. Deze programma's werken op je desktop, tablet en smartphone (omni-channel in broekzakformaat):
Wat kan SWITCH:
 
1.   Je bedrijf registreren op diverse platforms
2.   Een interactieve en responsive website incl. digitale etalage of menukaart
3.   Ontwikkelen online klantenbestand
4.   Loyaliteitsprogramma voor je klanten (digitale spaarkaart) 
5.   Zelf (én snel) advertenties maken en plaatsen
6.   Eigen product- of diensten categorieën aanmaken.
7.   Ontwikkelen digitale etalage / menukaart
8.   Versturen van advertenties en berichten naar klanten
9.   Communicatiekanaal via alle social media
10. Een reviewprogramma voor je bedrijf
11. Uitgebreide statistieken
12. Omni-channel in broekzakformaat (eenvoudig content plaatsen met de eigen smartphone)
13. Enorme besparing op marketingkosten en webdesigners
14. Koppelen webshop (indien aanwezig) aan de platforms van Local Media Group
15. Bedrijf én alle content zijn zichtbaar op de volgende online platforms:
   - Eigen website, zie: La Moda in Beek, LALIEU in Thorn of Museum het Land van Thorn
   - Vindhet.in 
   - Bedrijventelefoonboek.nl
   - Byloca.nl 

   - Mooos.nl
   - Yoobop.nl
   - Lokaal platform (indien aanwezig)  
Bovenop deze eenmalige kosten van €400 (excl. 21% btw) komen nog de kosten van het door jouw gekozen SWITCH-abonnement.

Waarom jouw bedrijf online

Consumenten én ondernemers gaan steeds meer online bij hun zoektocht naar bedrijven, producten, diensten en evenementen. Vooral met hun smartphone (90%). Daarom wil je als ondernemer ook hierop gevonden worden. Naast het fysieke bedrijf wordt een online présence een absolute must. Omni-channel als marketinginstrument wordt steeds belangrijker voor ondernemers omdat offline (fysiek) en online steeds meer één worden. Als ondernemer wordt van jou verwacht dat je dit begrijpt zodat ook jij omni-channel gaat inzetten om: 
1. Je vaste klanten te behouden voor je bedrijf.
2. Je doelgroep te interesseren voor je bedrijf. 
 
Hierbij zijn 5 Unique Selling Points (USP's) erg belangrijk:
-       Online vindbaarheid 
-       Online zichtbaarheid
-       Klantenbinding
-       Communicatie 
-       Transparantie
  
Zorg voor een aansprekende online présence middels je eigen interactieve en responsive website. Je online presence moet jouw doelgroep triggeren voor jouw bedrijf. Offline zorg je ervoor dat alles wat je online beloofd ook waarmaakt. Maar dan ben je er nog niet. Je zult offline ook energie moeten steken in zaken als toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen, kennis, beleving, service en goede aankoopvoorwaarden.

Hoe krijg je jouw bedrijf online

De eerste zet is aan jou. Je kunt het zelf proberen. Als je kennis hebt van het werken met social media, dan is SWITCH voor jou geen probleem. Je bespaart ook nog eens €400,-. Toch liever ondersteuning? Maak dan een afspraak via het contactformulier of bel geheel vrijblijvend 06-55794751 
 


WE ZIJN OP ZOEK NAAR ONDERNEMERS DIE HET UITROLLEN VAN HET MARKETINGPLAN DEEL WILLEN LATEN UITMAKEN VAN HUN DIENSTVERLENING. DE OPBRENGSTEN ZIJN VOLLEDIG VOOR DE ONDERNEMER.
INTERESSE? INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN. 
 
Je doet ons een groot plezier als je dit artikel deelt. Bedankt alvast!