Volledige en betaalbare internet integratie voor alle ondernemers

Onder de vlag van Byloca is een product ontwikkeld dat elke zelfstandige ondernemer in Nederland in staat stelt om zijn winkel, horecazaak of bedrijf volledig op het internet te integreren. Maar dit is nog niet alles! Ben je een startende ondernemer / ZZP-er of ben je niet meer tevreden over je huidige website? Alle deelnemers aan ons concept ontvangen een gratis professionele responsive website. Met deze website kun je werkelijk alles laten zien waaronder je aanbiedingen én je digitale etalage, menukaart of diensten. Elke consument kan direct je nieuwe collectie, je menukaart of al je andere producten en diensten zien. Dit is erg belangrijk omdat 85% van alle consumenten zich eerst oriënteert op internet voordat deze overgaat tot een aankoop.
 
RetailBOOSTING vindt het belangrijk dat ondernemers qua marketing zelf de regie in handen nemen en overal op internet vindbaar zijn. Met de door ons ontwikkelde tools is de toekomstgerichte ondernemer in staat om producten en diensten op een aansprekende en professionele manier lokaal, regionaal en zelfs nationaal onder de aandacht te brengen van consumenten en collega ondernemers.
 
Aan dit concept en de tools is ruim 2 jaar gewerkt. Gedurende deze periode is goed geluisterd naar de doelgroep (ondernemers & consumenten). Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een drietal concepten die volledig in elkaar zijn geïntegreerd. De uitkomst is een totaalproduct dat elke ondernemer op de kaart zet en hem of haar in staat stelt een vuist te maken tegen pure players en internationale winkelketens waaronder Bol.com, Zalando.nl, Coolblue.nl, Wehkamp.nl, Primark.nl, HenM.nl en straks ook Amazon.nl en Alibaba.nl.
 
Byloca stelt de ondernemer in staat om simpel én snel vanuit slechts één CMS (Content Management System) 15 platforms en communicatiekanalen bij te werken. Met de denkbeeldige één druk op de knop ben je volledig internet geïntegreerd. Sneller en goedkoper kán niet. 
 
Stads- en dorpscentra lopen leeg. De leefbaarheid en aantrekkelijkheid van menig stads- en winkelcentrum staat onder druk. Leegstand alom.  Ondernemers, gemeenten en vastgoedeigenaren moeten samenwerken om meer traffic naar winkels, horeca en bedrijven te krijgen. Het consumentengedrag is permanent veranderd en hebben we te maken met een nieuwe realiteit: internet en internetconcurrentie. 
Byloca trekt zich deze ontwikkelingen aan en zoekt derhalve de samenwerking met ondernemers, branche- en belangenorganisaties, samenwerkingsverbanden, ondernemersverenigingen, citymanagement , banken, gemeenten en vastgoedeigenaren om gezamenlijk invulling te geven aan een missie én droom die we waarschijnlijk samen delen:
 
ONZE MISSIE
“consumenten en bedrijven samenbrengen”
 
ONZE DROOM
“volledige én betaalbare internet integratie voor alle zelfstandige ondernemers”
 
 Wat kost het! Retailpakketten
 
Graag komen we geheel vrijblijvend meer vertellen over Byloca en de door ons ontwikkelde tools. Wil je meer weten? Bel (06-55794751) of stuur een mail (frans@retailadvisor.nl). 

Blog archief