Local Media Group (LMG) beste keuze voor klein-MKB

Local Media Group (LMG) maakt zich sterk voor het online ondernemerschap in Nederland. Zowel B2B als B2C, uitsluitend online waarbij de nadruk ligt op e-commerce, omni-channel en collectieve lokale marketing.

Onmogelijke concurrentie
Ondernemers komen in de problemen omdat ze geen vuist kan maken tegen het internetgeweld van de nationale en internationale online aanbieders (pure players). Het is onmogelijk voor een ondernemer om alléén op te boksen tegen deze online concurrentie. De 100 producten op de site van de ondernemer tegen de honderdduizenden producten die bijvoorbeeld Zalando communiceert op haar site. Welke site zal de consument vaker bezoeken?
Gezamenlijk is men wél in staat om te kunnen concurreren. Samen op één lokaal platform waar consumenten en ondernemers álles en iedereen in de eigen gemeente kunnen vinden. Niet alleen winkelproducten, maar ook dienstverleners als het administratiekantoor, kapper, loodgieter, metselaar, huisarts, fysiotherapeut etc. Afhankelijk van de grootte van de gemeente en de wijze waarop ondernemers bereid zijn content te plaatsen kan een lokaal platform honderd- tot honderdduizenden producten bevatten. Lokaal en regionaal doet men consumenten hiermee een groot plezier.

Waarom LMG
Natuurlijk is ook LMG een bedrijf dat geld moet verdienen. Toch wil LMG het beste en goedkoopste alternatief zijn voor alle in de markt aanwezige bedrijven die zich richten op ondernemers met een online-strategie. Alternatieven als Google, Facebook, DTG, kortingssites etc. zijn dure online instrumenten voor een ondernemer. Maar ook met deze instrumenten is het moeilijk opboksen tegen de grote marktpartijen. In veel gevallen kost dit een vermogen. Het is maar de vraag of de investering ooit wordt terugverdiend. Local Media Group biedt het meest betaalbare alternatief van dit moment. Elke Nederlandse gemeente of elk collectief dat erom vraagt krijgt geheel om niet een eigen collectief lokaal online platform (gepersonaliseerd met eigen foto's en huisstijlkleuren). Daarnaast wordt alle content van de lokale platforms ook getoond op de nationale platforms Vindhet.in, Byloca.nl en Bedrijventelefoonboek.nl.

Waarom LMG? Bijna 90% van alle consumenten oriënteert zich op internet in de zoektocht naar bedrijven, producten en diensten. 85% van alle ondernemers wordt niet gevonden. Ondernemers onderschatten de kracht van het internet waardoor men omzet misloopt. Omzet die naar bedrijven gaat die het online beter hebben geregeld. Bedrijven die omni-channel hebben geïntegreerd in hun businessmodel en werken aan een online klantenbestand zijn succesvoller dan bedrijven die dit niet of in elk geval onvoldoende doen. Voor ondernemers en collectieven die deze stap willen maken wil LMG niet alleen het beste alternatief zijn, maar ook het best betaalbare. Belangrijk is wel dat ondernemers en collectieven openstaan voor verandering en vernieuwing. LMG biedt graag de helpende hand.
 
De adverteerder betaalt 
Tot voor kort plaatsten ondernemers met grote regelmaat advertenties in de gedrukte media. Dit koste al snel 100 tot 200 euro per maand. Bij Local Media Group kan men instappen voor €29 per maand. Voor dit bedrag kan men doorlopend advertenties plaatsen die zichtbaar worden voor iedereen én worden verstuurd naar de eigen klanten. Ook kan men alle producten (digitale etalage) en diensten tonen, krijgt men een eigen responsive en interactieve ondernemerswebsite en kan men een online klantenbestand ontwikkelen.
 
Voor €49 per maand kan men naast bovenstaand ook de eigen webshop koppelen aan het lokale platform. De complete inhoud van de webshop wordt ook getoond op alle nationale LMG platforms en binnenkort ook op YOOBOP! (nationaal platform uitsluitend voor webshops).

Blog archief