Voor slechts €1 een professionele online présence!

De missie van Local Media Group (LMG) 
LocalMediaGroup.nl stelt zich één belangrijk doel: meer omzet en traffic naar het fysieke bedrijf door consumenten en bedrijven samen te brengen op basis van informatie en aansprekende content. Bij een goed communicatiekanaal draait het niet alleen om telefoonnummers en adressen. Er zal ook een ziel en emotie in moeten zitten. Een verhaal dat meegaat met z'n tijd en inspeelt op de wensen van de zich op internet oriënterende consument. De platforms van Local Media Group zijn hoogwaardige lokale en nationale zoekmachines die ondernemers en consumenten iets extra's wil bieden door naast bedrijfsinformatie ook content (producten, diensten, collecties, menukaarten, aanbiedingen, advertenties en evenementen) te tonen. 
 
Registreer je bedrijf voor slechts €1,- (eenmalig) en maak gebruik van het mooiste en meest uitgebreide  Bedrijventelefoonboek.nl van Nederland. Maar je krijgt meer voor je Euro. Je bedrijf wordt ook getoond op Vindhet.in en Byloca.nl. Drie vliegen in één klap voor slechts €1,- (zgn. verificatie euro).
 
Waarom je bedrijf gratis registreren op onze platforms?
Als Local Media Group komen we op voor alle Nederlandse bedrijven en dienstverleners. We vinden dat ondernemers dáár moeten zijn waar ook hun doelgroep is: ONLINE. Nu betalen veel ondernemers de jackpot voor hun online presense. Ons uitgangspunt is dat iedereen zijn bedrijfsgegevens moet kunnen presenteren zonder dat dit veel geld hoeft te kosten. Local Media Group (LMG) biedt winkels, horeca, bedrijven, dienstverleners, ambachtslieden, ZZP-ers, organisaties, publieke- en zorginstellingen een bijzondere en effectieve marketingtool. Eigenlijk willen we alle Nederlandse ondernemers, groot of klein, B2C of B2B, dit aanbieden.
Onze online platforms (zoekmachines) zijn handige tools waarmee consumenten én (collega)ondernemers  jouw bedrijfsgegevens, producten, merken, diensten, aanbiedingen, advertenties en evenementen kunnen vinden.
 
REGISTREER HIER JE BEDRIJF VOOR SLECHTS EENMALIG €1,-
 
Jouw bedrijf is via al onze platforms vindbaar. Jaar in, jaar uit! Wij willen Nederlandse ondernemers een alternatief bieden voor DTG (de telefoongids), Google, Facebook en andere platforms waar je veel betaalt voor minder. Laten we met z'n allen een vuist maken tegen deze internetinitiatieven die ondernemers handen vol geld kosten. De Local Media Group is een initiatief speciaal voor jou ontwikkeld.
Voor €1,- hoef je het niet te laten.
 
Zie wat je voor één Euro krijgt:
 
a. Bedrijf registreren inclusief logo en verwijzing naar website (gratis)
b. Ontwikkelen online klantenbestand (gratis)
c. Ontwikkelen eigen responsive website (gratis)
d. Office dashboard: desktop en mobiele versie (gratis)
 
Overige toepassingen
e. Zelf (én snel) advertenties maken en plaatsen (met smartphone)
f. Ontwikkelen digitale etalage / menukaart (met smartphone)
g. Versturen van berichten incl. bijlage naar klanten
h. Koppelen webshop aan alle platforms
i. Eigen communicatiekanaal via mail en social media
j. E-commerce in broekzakformaat (alle content plaatsen met de eigen smartphone)
k. Zeer aantrekkelijke besparing op de marketingkosten voor de deelnemers 
 
Help ons ondernemers te helpen met hun online présence en deel dit bericht.
Dank je!  
 
Frans Lalieu
CEO Local Media Group
06-55794751 of frans@localmediagroup.nl
 
 

Blog archief