Elke Nederlandse gemeente en elk ondernemerscollectief een eigen lokale zoekmachine. Gratis!

Local Media Group (LMG) stelt Nederlandse gemeenten en ondernemerscollectieven om niet een lokaal ondernemersplatform ter beschikking. Een lokale en regionale zoekmachine waarop alle ondernemers, hun bedrijf, producten, diensten, evenementen en advertenties kunnen tonen.
Ben jij belast met de plaatselijke retail of ondernemerszaken, neem vrijblijvend contact op: frans@localmediagroup.nl of 06-55794751.

Inmiddels heeft burgemeester Aboutaleb van Rotterdam 24 december jl. ons eerste platform feestelijk vrijgegeven tijdens de Wintermarkt aldaar. Momenteel ontwikkelen we ook het platform voor Hallenkwartier te Amsterdam (plm. 1.750 winkels, horeca en dienstverleners) en zijn we in gesprek met een aantal gemeenten die interesse hebben waaronder ook het collectief Parkstad-gemeenten.
 
Onze propositie 
Ten behoeve van de Retail, Horeca, ZZP en MKB heeft Local Media Group (LMG) het online platform Vindhet.in ontwikkeld. Vindhet.in als betaalbaar alternatief voor Google, Facebook, DTG (telefoongids.nl), Marktplaats, Beslist.nl, Vergelijk.nl, Couvert.nl, Ien.nl en de vele kortingssites. 

Vindhet.in is het meest uitgebreide omni-channel- en marketinginstrument voor individuele en collectieve online marketing van dit moment. Het is de kapstok waaraan we alle lokale online platforms die we onder de vlag van LMG ontwikkelen (en nog gaan ontwikkelen) ophangen. Onze missie is het om Nederlandse ondernemers online te verenigen, hen hierbij te helpen en veel vooral veel geld te besparen op online marketing- en reclamekosten. Dit gaan we realiseren door Nederlandse ondernemers te voorzien van online tools die men kan inzetten voor een betaalbare en professionele online présence met als belangrijkste speerpunten: vindbaarheid, klantenbinding, communicatie, transparantie.

Alle B2C en B2B ondernemers kunnen met de LMG-tools zelf een online klantenbestand ontwikkelen, een eigen responsive ondernemerswebsite maken en kan men producten, diensten, aanbiedingen, advertenties en evenementen zichtbaar maken voor consumenten en collega ondernemers via de eigen website en de lokale en nationale platforms van LMG. 
 
Gratis lokaal platform voor gemeenten en collectieven
De huidige alternatieven als Google, Facebook, DTG, Marktplaats, kortingssites etc. zijn dure instrumenten voor de gemiddelde ondernemer. Maar ook met deze instrumenten moet je als ondernemer alleen opboksen tegen de grote marktpartijen. Dit kost een vermogen. Het is maar de vraag of de investering ooit wordt terugverdiend. Local Media Group (LMG) biedt het meest betaalbare alternatief van dit moment. Elke Nederlandse gemeente of elk collectief dat erom vraagt krijgt geheel om niet een eigen collectief lokaal online platform (gepersonaliseerd met eigen foto's en huisstijlkleuren). Daarnaast maken al deze lokale platforms automatisch én gratis deel uit van onze landelijke platforms Vindhet.inByloca.nl en Bedrijventelefoonboek.nl.
 
Extra optie: eigen ontwerp homepage lokaal platform
Optie 1: Standaard ontwerp conform Vindhet.in (gratis).
Optie 2: Op maat gemaakt ontwerp (kosten worden berekend nadat duidelijk is wat de wensen zijn).
Optie 3: Ontwerp laten maken door eigen (lokale) ontwerper. Wij ontwikkelen vervolgens het lokale platform (kosten worden berekend nadat duidelijk is wat er gemaakt moet worden).
Optie 4: Eigen webbureau ontwerpt en bouwt de homepage welke wordt gekoppeld aan onze zoekmachine.
 
Neem gerust contact op. We kunnen u van dienst zijn als u belast bent met dit vraagstuk binnen uw bedrijf, winkelgebied, gemeente, collectief, BIZ-organisatie of provincie. Ook als je als ondernemer geïnteresseerd bent om een lokaal platform te beheren staat het je vrij om contact op te nemen (zie verdienmodel ondernemers). LMG zet ondernemers op de "online-kaart". Tenslotte is individuele én collectieve online marketing onze specialiteit. 
 
Onze missie: alle Nederlandse ondernemers online faciliteren en voorwaarden creëren voor een betaalbaar en succesvol online ondernemerschap met als belangrijkste doel: meer traffic naar het fysieke bedrijf en meer omzet (vraag en aanbod samenbrengen). 
 
Wij helpen ondernemers. Doe ons een plezier en help ons.
Deel dit bericht. Dankje!

 

Blog archief