YOOBOP! Dé marktplaats voor álle Nederlandse webshops

Elke webshop op dit onafhankelijk platform krijgt gelijke kansen om het eigen aanbod aan een groot publiek te tonen. Dit is eerlijk richting de ondernemer maar ook eerlijk richting de consument omdat deze eindelijk het complete aanbod van alle webshops krijgt te zien. YOOBOP! maakt geen verschil tussen grote of kleine webshops of webshops van winkels.

Op nagenoeg alle vergelijkings- en verzamelsites ziet de consument alleen de producten van webshops die bereid zijn de jackpot te betalen. Meestal de grote (inter)nationale pure players en winkelketens. Maar ook Amazon en Alibaba vormen straks een bedreiging. Het gros van alle webshops spelen in dit concurrentiespektakel vanwege de kosten geen rol van betekenis en zijn helaas onzichtbaar. De consument krijgt hierdoor niet te zien wat de Nederlandse online-markt werkelijk te bieden heeft. Dit gaat YOOBOP! veranderen!
 
Wat kost YOOBOP!
YOOBOP! toont random het aanbod van álle deelnemende webshops. Voor groot en klein is YOOBOP! niet alleen een perfecte etalage, maar ook een zeer betaalbaar marketingkanaal. Voor slechts €1,37 per dag word je webshop middels een XML-koppeling volledig geïntegreerd in YOOBOP! Als de klant wil bestellen wordt deze doorgelinkt naar jouw webshop en handel je verder zelf alles netjes af.
 
De consument heeft recht op het totale online aanbod
YOOBOP! wil de Nederlandse webshops een gezamenlijk podium bieden waardoor ze kunnen concurreren met de grote nationale en internationale pure players en winkelketens. De markt wordt nu gedomineerd door plm. 500 webshops op een totaal van 32.000. Als het aan YOOBOP! ligt is dit passé. YOOBOP! wil dat de consument de beschikking krijgt over het totale online aanbod. Als internetondernemer wil jij dit toch ook?
 
Hét betaalbare alternatief voor bv. Google als het om jouw webshop gaat
YOOBOP! is een initiatief van Local Media Group (LMG) en heeft zich als doel gesteld alle webshops een gelijke kans te geven om te dingen naar de gunst van de consument. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Shopping, Google Adwords, Beslist.nl, Kleding.nl, Marktplaats.nl, Facebook, DTG (de Telefoongids), Vergelijk.nl, Kieskeurig.nl en ga zo maar door, hanteert YOOBOP! zeer gunstige deelnamekosten waardoor YOOBOP! het beste alternatief is voor de huidige veel te dure marktplaatsen. Laten we samen van YOOBOP! de grootste marktplaats voor webshops maken. De consument zal dit zeker waarderen.
Heb je vragen? Bel geheel vrijblijvend Frans Lalieu 06-55794751. Gewoon doen!
Of meld je webshop hier aan: adverteren
 
Om de webshop te koppelen dien je een XML-koppeling te (laten) maken. Hoe die eruit moet zien vind je op YOOBOP! Ga naar webshop koppelen
 
Jouw complete aanbod wordt ook getoond op Vindhet.inByloca.nl en Bedrijventelefoonboek.nl.
 
Mocht je dit artikel bij andere ondernemende mensen onder de aandacht willen brengen, ga gerust je gang.

Blog archief