Samen maken we jouw bedrijf succesvoller

Ben je een retailer, horecaondernemer, (zakelijk)dienstverlener, zorgverlener, zzp-er, ambachtelijk ondernemer, klusser of klein-MKB-er? Dat ben jíj onze doelgroep.
 
Zowel consumenten als ondernemers oriënteren zich steeds meer online als ze op zoek zijn naar producten, diensten en evenementen. Veel ondernemers zonder een online presentatie worden in dit zoekproces niet gevonden. Dit wil Local Media Group (LMG) veranderen.
Om succesvol te ondernemen is een aansprekende online presence en een online marketing strategie een absolute must. We bieden je faciliteiten waarmee je voor je eigen bedrijf kan werken aan een online marketing strategie. Je hebt geen dure reclamebureaus meer nodig. Vanaf nu ga je werken met een eigen CMS / Dashboard waarmee je alle regie in eigen hand hebt. Ons gebruikersvriendelijke programma beheer je met je desktop, laptop, tablet of smartphone op momenten dat het jou uitkomt. Feitelijk 24/7. Nadat het programma is ingericht, kost het niet meer dan 10 minuten per dag om je online marketing strategie op orde te hebben. Gemakkelijker kunnen we het je niet maken.
 
Terwijl jij je eigen bedrijf online zet, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf, producten, diensten en evenementen ook vindbaar zijn op Bedrijventelefoonboek.nlVindhet.inByloca.nlYoobop.nl (webshops) en Foodi.nl (restaurants).
Daarnaast bieden we gemeenten en collectieven gratis een dynamisch lokaal platform aan (inclusief een gemeentelijke reclamecampagne). Indien de postcode van jouw bedrijf overeenkomt met de postcode van een lokaal platform, dan wordt jouw bedrijf automatisch ook op dit platform getoond. Voor dit alles hoef je niets extra’s te betalen.
 
Dit is wat we bieden voor slechts €29 per maand of €295 per jaar (excl. 21% btw).
- registratie op alle platforms van LMG
- eigen CMS / Dashboard (zeer gebruikersvriendelijk)
- dynamische & responsive bedrijfswebsite incl. koppeling met eigen domeinnaam
- online klantenbestand
- eenvoudig mailprogramma
- adverteren (dagelijks 5 advertenties)
- digitale etalage / menukaart (50 producten/diensten)
- koppeling webshop (+ €20)
- digitale spaarkaart
- digitaal reserveringsprogramma (voor restaurants)
- review programma
- navigatiemodule
 
LMG is voor alle Nederlandse ondernemers een betaalbaar alternatief voor Google, Facebook, DTG (telefoongids.nl), Marktplaats, Beslist.nl, Bol.com, Vergelijk.nl, Kleding.nl, Couvert.nl, TripAdvisor.nl, Iens.nl en de vele kortingssites als Groupon, WOW-deal, Socialdeal etc.
Op al deze sites betalen ondernemers flinke bedragen voor een click of voor een verkocht product. Of ze moeten extreme kortingen weggeven om op de site te mogen staan. Niet voor niets dat ondernemers niet meer weten hoe ze online marketing moeten integreren in hun businessmodel. Het gevolg hiervan is dat 85% van ondernemend Nederland niet vindbaar is met een eenvoudige zoekopdracht. Voor deze ondernemers is Local Media Group opgericht. Samen sterker! Samen de kosten voor online marketing betaalbaar houden. Doe mee!
 
Meer weten?
Bekijk onze site www.localmediagroup.nl of bel Frans Lalieu 06-55794751 of mail frans@localmediagroup.nl

Blog archief