Vergeet de dure Google, Facebook, Gouden Gids, Social Media, Marktplaats, TripAdvisor, Beslist.nl etc.

Laten we samen werken aan een betaalbaar alternatief. Eigen zoekmachines en marktplaatsen voor bedrijven, producten, diensten, evenementen, projecten en advertenties. Alle Nederlandse ondernemers online, zichtbaar voor iedereen. En dat voor slechts €1,-

Ben je ondernemer? Registreer dan snel je bedrijf. Voor slechts €1,- (eenmalig) ben je zichtbaar op Vindhet.inByloca.nl én Bedrijventelefoonboek.nl. Een perfect alternatief voor Google, Gouden Gids, Marktplaats, Beslist.nl, TripAdvisor, kortings- en vergelijkingssites etc. Jouw bedrijf lokaal, regionaal, provinciaal én nationaal vindbaar voor consumenten en collega-ondernemers (B2C en B2B).

Bedenk eens een reden om je niet te registreren. Wat is je alternatief? Als we met z'n allen online gaan samenwerken en onze vindbaarheid vergroten, maken we veel meer kans dat ons bedrijf onder de aandacht komt bij onze doelgroep. Local Media Group (LMG) wil zoveel mogelijk ondernemers de mogelijkheid bieden om zich online te presenteren aan de Nederlandse consument (B2C) en collega-ondernemers (B2B).

Onze doelgroep zit namelijk steeds meer online. Daar moeten we ons meer van bewust zijn. Meer dan 80% van alle ondernemers wordt middels een simpele zoekopdracht niet gevonden. Terwijl 65% van alle (aankoop)beslissingen worden genomen via de tablet en smartphone. Laten we samen werken aan platforms die relevant worden en inspelen op de behoefte van onze klanten. Laten we niet afhankelijk worden van platforms die ons het vel over de oren trekken. Het kan echt goedkoper! Veel goedkoper! Alleen jullie kunnen hiervoor zorgen. Voor die ene verificatie-euro hoef je het niet te laten. Want naast je registratie bieden we jou gratis de mogelijkheid om te werken aan een online klantenbestand en krijg je een responsive website (mocht je die nog niet hebben) waaraan jij je eigen domeinnaam kunt koppelen.
 
Samen online! Samen staan we sterker!
Online samenwerken hoeft niet duur te zijn. €1,- slechts. Voor dit bedrag hoef je het niet te laten. Maar er is meer! Na registratie kun je naar wens upgraden van Gratis naar Premium of Professional. Dit is natuurlijk helemaal aan jou en absoluut geen verplichting. Met de SWITCH-module maak je eenvoudig zelf je eigen advertenties, evenementen, diensten, projecten, digitale etalage of menukaart of koppel je jouw webshop aan deze platforms. Dit is nog niet alles. Je krijgt ook de beschikking over een klantenloyaliteitsprogramma, online klantenbestand, eenvoudig mail-programma, reserveringsprogramma (restaurants), review programma, communiceren via social media, responsive website en uitgebreide statistieken. Zelfs ons Premium- en Professional pakket is vele malen goedkoper dan de abonnementen bij de concurrent. Je adverteert niet alleen lokaal, maar ook regionaal, provinciaal en nationaal.

Vooral de retail en de horeca zijn fundamenteel aan het veranderen richting platforms. Mensen willen naar verzamelplekken in de stad maar ook op internet. Niet meegaan is geen oplossing. Vandaar dat we voor deze ondernemers twee extra platforms hebben ontwikkeld: Foodi.nl (voor restaurants) en Yoobop.nl (voor (winkel)webshops). Alle platforms maken deel uit van het ene abonnement dat je afsluit.

Alleen samen kunnen we werken aan een goedkoop alternatief voor Google, Gouden Gids, Marktplaats, Beslist.nl, Couvert.nl, iens.nl, TripAdvisor.nl, kortings- en vergelijkingssites etc. Laten we ervoor gaan! Gewoon doen!

Registreer je bedrijf middels deze link: registreren
Meer info: www.localmediagroup.nl

Blog archief