Local Media Group (LMG)

NEDERLAND HEEFT ALLES, MAAR JE MOET WEL WETEN WAAR... 
 
Website: Local Media Groep (LMG)
 
Optimaliseer de vindbaarheid van je bedrijf door e-commerce te implementeren in je businessmodel. Door 24/7 in contact te staan met je doelgroep / klanten / consumenten creëer je niet alleen meer kansen voor succes. Je laat ook zien dat je bedrijf klaar is voor de toekomst. Zelfs als je bedrijf loopt als een tierelier is het belangrijk dat je vindbaar blijft. Internet heeft vaak genoeg laten zien dat bedrijven die hier geen of te weinig aandacht aan besteden snel worden ingehaald. Met alle gevolgen van dien.
E-commerce is geen keuze, e-commerce is een must. 

Registreer je daarom gratis op een van onze platforms. Jouw bedrijf wordt automatisch opgenomen in alle 3 de platforms:
 
1).  Bedrijventelefoonboek.nl
2).  Vindhet.in 
3).  Byloca.nl 
 
Met het gratis pakket krijgt men de beschikking over 4 belangrijke marketingtools:
1). gratis bedrijfsregistratie op de 3 platforms incl. logo en verwijzing naar eigen website.
2). gratis responsive ondernemerswebsite (voor starters interessant).
3). gratis een online klantenbestand ontwikkelen.
4). gratis communicatie via diverse social media.
 
Onze ambitie is om zoveel mogelijk Nederlandse consumenten 24/7 te bereiken en te bedienen met aansprekende en relevante content op het gebied van bedrijven, ondernemers, merken, producten en diensten. De consument bepaalt zelf op welk moment hij of zij onze content bekijkt of ontvangt. De ondernemer maakt zelf uit wanneer en hoe deze content ontwikkelt en plaatst. In alles wat we doen gaan we uit van wat de gebruikers van onze platforms graag willen zien, hoe ze willen dat alles werkt en hoe ze willen worden geïnformeerd. Primair willen we ondernemers en consumenten verrassen, inspireren en verbinden. Hierbij ligt onze focus op snelheid, beleving, vindbaarheid, aantrekkelijkheid, dynamiek en natuurlijk succes.
 
Onze missie is om ondernemers en consumenten samen te brengen door het aanbod te communiceren en te visualiseren (transparantie). 85% van alle consumenten oriënteren zich eerst op internet voordat ze besluiten iets te doen, iets aan te schaffen. Uiteindelijk moet e.e.a. leiden tot meer omzet en meer traffic naar het fysieke bedrijf.

Een betaalbaar alternatief voor DTG, Google en Social Media
Het concept is  bedoeld als een betaalbaar alternatief voor DTG, Google, Social Media, Marktplaats, de veel te dure kortingswebsites en de kostbare advertenties in de gedrukte media. 
Ondernemerscollectieven en/of gemeenten die centraal één contract sluiten voor de eigen ondernemers krijgen naast een gratis local based platform met een eigen domeinnaam, ook een aanzienlijke collectiviteitskorting (informeer naar de voorwaarden).