Gratis lokale zoekmachine

Ondernemers, gemeenten, vastgoedeigenaren en overige stakeholders zijn zich bewust van het feit dat naast fysieke aanpassingen op het gebied van aantrekkelijkheid, bereikbaarheid, parkeerbeleid, nieuwe winkels etc. internet en daarmee e-commerce een steeds belangrijker rol gaat spelen. Helaas nemen fysieke aanpassingen vanwege de besluitvorming en investeringen veel tijd in beslag. Voor sommige ondernemers komen de gewenste veranderingen of aanpassingen van winkelgebieden dan ook te laat. Veel sneller kan men ondernemers en winkelcentra via het internet ontsluiten door gebruik te maken van local based platforms / internetzoekmachines die men lokaal, regionaal en nationaal kan raadplegen. De platforms laten advertenties, aanbiedingen, digitale etalages en menukaarten zien. Hiermee spelen ondernemers in op de trend dat steeds meer consumenten zich oriënteren op internet alvorens over te gaan tot een aankoop. Consumenten kunnen namelijk zoekopdrachten plaatsen op het niveau van: producten, merken, aanbiedingen, diensten en bedrijven.
 
Local Media Group (LMG) stelt gratis deze local based platforms ter beschikking via Vindhet.in (eigen domeinnaam en look & feel is mogelijk)

Local Media Group (LMG) is een goed en betaalbaar alternatief voor Google, Social Media, kortingssites en advertenties in de gedrukte media. 
 
Lees meer over onze producten:
Ondernemers en Collectieven/Gemeenten