Stakeholders

Er is een sterke verbondenheid tussen het lokale ondernemerschap en gemeenten, vastgoedeigenaren, banken en branche-organisaties. Al deze partijen zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van elkaar. Ze vullen elkaar aan en beïnvloeden elkaars succes. Maar anderzijds kan het voorkomen dat door het nalaten van het nemen van de juiste beslissingen partijen elkaar negatief beïnvloeden. Het is belangrijk dat ondernemers en stakeholders samen een succesvol team vormen. In dit proces kunnen we een helpende hand bieden. Zowel online als offline.
 
Op lokaal/regionaal niveau kunnen we u als stakeholder van dienst zijn door onze ervaring, inzichten en visie met u te delen. We zijn een prima sparringspartner voor de huidige problematiek binnen de retail.
 
Ondernemers zijn en blijven verantwoordelijk voor de eigen omzet. Dat mag duidelijk zijn. Maar stakeholders als gemeenten, vastgoedorganisaties, banken en branche-organisaties hebben er belang bij dat ondernemers succesvol zijn en blijven. 
Vanwege de positie die stakeholders hebben heeft men invloed, of kan men invloed uitoefenen, op de wjze waarop ondernemers kunnen ondernemen. Denk maar aan de huur, parkeerbeleid, beleving winkelcentrum of industrieterrein, bereikbaarheid en ga zo maar door. Maar ook online kan de stakeholder steeds meer voor ondernemers betekenen. In dit proces kunnen we u van dienst zijn door samen met u een online businessmodel te ontwikkelen waarmee ondernemers en consumenten hun voordeel doen. Dit online instrument bieden we u om niet aan.