Citymanagement, Ondernemers- en Winkelstraatverenigingen, BIZ-organisaties

De ketting is net zo sterk als de zwakste schakel. Om te voorkomen dat ondernemers niet worden gehoord zijn deze vaak verenigd in collectieven. Gezamenlijk kan men een vuiste maken. Dit vraagt wel het commitment van alle deelnemers. 
 
De praktijk is echter weerbastiger. Ondernemers vinden het moeilijk om echt samen te werken. Alle aandacht gaat uit naar de eigen toko. Men houdt elkaar goed in de gaten, maar gunt elkaar weinig. Terwijl de kans op een succesvol ondernemerschap steeds meer gaat zitten in samenwerken. Want één ding is zeker. Als álle ondernemers succesvol zijn straalt dit positief uit naar het winkelend publiek en blijft het publiek centra bezoeken. Het tegenovergestelde is ook het geval. Niet succesvolle ondernemers zorgen voor leegstand. Leegstand zelf zorgt voor nog meer leegstand.
 
Veel citymanagement en collectieven hebben moeite met het vinden van de juiste modus om te komen tot oplossingen die er toe doen. Voor hen zijn we de perfecte sparringspartner en bieden we oplossingen in gratis "local based platforms".