De ondernemer van de toekomst zit nu in de schoolbanken

Het onderwijs zou meer dan nu het geval is ondernemerschap moeten implementeren in het vakkenpakket. Temeer ook omdat onze economie afhankelijk is het ontwikkelen van nieuwe business. Veel bedrijven die vallen onder de "oude economie" gaan verdwijnen en daarmee ook veel werkgelegenheid. Nieuwe aanwas van vooruitstrevende en innoverende ondernemers is een must. Het huidige onderwijs leidt vooral nieuwe werknemers op terwijl er juist behoefte is aan meer en vernieuwend ondernemerschap. Deze nieuwe ondernemers worden namelijk de werkgevers van de toekomst.
 
Het onderwijs zou het ondernemerschap als een volwaardig vak moeten toevoegen aan het vakkenpakket. Men zou in elk geval de student van nu moeten wijzen op de mogelijkheden en de kansen die het ondernemerschap biedt. We willen graag fungeren als gastspreker om ondernemers in spé te motiveren, of in elk geval te laten nadenken over het ondernemerschap van de toekomst.
 
Het spreekt voor zich dat dit altijd een combinatie zal zijn tussen offline en online. Meer dan ooit vullen deze elkaar aan en kan het een niet succesvol worden zonder het ander. Vooral hier ligt de uitdaging voor de toekomstige ondernemer.