Maurice van Kessel
Creatieve geest uit de lamp

Ik kan niet zonder passie. Van jongs af aan ben ik actief met tekenen en schilderen. Mijn passie voor het creatieve vak ontwikkelt zich nog steeds. Het digitale tijdperk heeft het mogelijk gemaakt dat ik mijn creativiteit nu kan inzetten voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw website, vormgeven van uw advertenties, programmeren van applicaties, teksten schrijven of het fotograferen van uw producten. Creativiteit staat mij op het lijf geschreven. Hierdoor bent u verzekerd van slimme, doordachte, kwalitatieve en mooi vormgegeven concepten en producten.
 
Op het gebied van web- en grafic design heb ik ruimschoots mijn sporen verdiend. Ruim 16 jaar ben ik actief als marketeer en designer en heb ik voor bedrijven als  de Telegraaf, Financial Times, SBS6, Makro, Danone, Datawire Sport, Datanews, Océ Technologies, provincie Limburg, gemeente Venlo en gemeente Roermond (beste gemeentewebsite van het jaar 2004) werkzaamheden verricht. Maar ook vele starters heb ik inmiddels voorzien van een mooie bedrijfshuisstijl en internet presentatie.
 
Ik nodig u uit mijn website eens te bezoeken. Wellicht kan ik iets voor u betekenen: CRE8media
 
Met Frans Lalieu werk is sinds april 2014 intensief samen aan het concept: Local Media Group (LMG).  
We ontwikkelen onder de vlag van LMG lokale / regionale zoekmachines voor producten, diensten, aanbiedingen en bedrijven.